Bojolla ja Susulla oli seikkailuntäyteinen viikonloppu. Vietimme lauantain ja sunnuntain Kirkkonummella vanhempieni luona ja pikkuiset pääsivät ensimmäistä kertaa ulkoilemaan. Ensitunnelma boksin laskeuduttua pihanurmelle oli jännittynyt, eivätkä pienet uskaltaneet laskea tassujaan omituisen tuntuiseen alustaan. Myöhemmin lauantai-iltana kokeiltiin uudemman kerran ja pienet innostuivat kirmaamaan hurjaa vauhtia nurmella, vaikkakin tassuja pitikin nostella vähän normaalia ylemmäs kun "lattiassa" kasvoi omituisia vihreitä karvoja! Sunnuntaina ulkoilu meni jo rutiinilla ja takaovesta uskallettiin mennä aikuisten koirien perässä jo ihan itse ulos.

Kotiin palatessa odotti iloinen gerbiiliyllätys, Kaunotar (siamese) oli pyöräyttänyt tänään pesueensa! Poikasia pesässä möyrii viisi ja ensivilkaisulta vaikuttavat kaikki tummasilmäisiltä (siamese, burmese) vaikka teoriassa sekaan olisi voinut sattua myös d.t.w:tä.

Väsyneitä koiratunnelmia ulkoilun jälkeen:

1483206.jpg

Ulkona luonnossa. Ylemmässä kuvassa Bojo kummastelee ja alla Susu vaanii Lucya, joka taasen metsästää Honeyn (kuvan ulkopuolella).

1483220.jpg

1483223.jpg