Meillä on jälleen pikkuisia, Bentillä on kolme tytärtä, joita Bent hoitaa yhdessä poikasten isän Jekun kanssa. Tytöt ovat väreiltään siamese, p.e.w ja kolmas on todennäköisesti joko colorpoint honey fox tai cappuccino (toistaiseksi täysin valkoinen mustilla silmillä). Koska pesueessa on yksi siamese, on Bent todennäköisesti himalajakantaja (Jekun pitäisi olla cbcb) ja mikäli mysteeripoikanen jää todennäköisesti hyvin vaaleaksi oli se mikä tahansa. Näistä siamese jäänee kotiin ja kaksi muuta tyttöä on jo varattu.

Anjalla on kuusi poikasta, jotka täyttivät tänään viikon. Poikaset alustavan tarkastelun mukaan näyttäisivät kolmelta urokselta (black, 2 p.e.w) ja kolmelta naaraalta (p.e.w, agouti, argente cream). Argente creamista toivon jatkajaa omaan kasvatukseeni. Anjan tytär Wiski on kantavana siamese uros Haurulle ja poikasia odotellaan syntyväksi ensi perjantaina.

Kävimme joukolla Turun näyttelyssä viime lauantaina 15.11. ja grey agouti collared uros Joplaya's Yellow Cosmos oli LKV1, L1, Paras Kuviollinen Uros ja Tuomarin Suosikki. Physalia's Hercules sai LKV1:n, L1:n, Kunniamaininnan ja oli Paras Pointillinen Uros. Slate pied Joplaya's Champagne Bubbles oli jälleen Paras Baby. Seuraavaan näyttelyyn osallistumme ensi vuoden puolella.