Klaukkalassa oli tänään SGY:n pikkujoulunäyttely, tuomareina virallisessa luokassa olivat Kati Härkönen (valkovatsaiset ja yksiväriset) ja Sari Kumpulainen (kaikki muut värisarjat ja kasvattajaluokat). Sari jakoi yhden ROP-sijan ja Kati kaikki viisi ROP sijaa ja yhden irto SERTin. 

Olin tietenkin unohtanut etukäteen tilata ja maksaa näyttelyluettelon, joten päädyin sihteeriksi toiselle pet-tuomareista ja sain kylkiäisinä sekä luettelon, että lounaan. ;)

Tuomarit jakoivat erilliset ROP sijat ja palkinnot. Sarin luokissa meillä oli osallistujina kaksi baby smokea, yksi avoin smoke ja yksi avoin ivory cream collared. Ivory cream collared J. Mister Snowman yllätti ja sai Kunniamaininnan ja oli PKU. Baby smokeista J. Jangli Badam oli Paras Baby ja sai myöskin Kuman.

Katille olin ilmoittanut yhden grey agouti babyn, junnu p.e.w:n ja argente creamin ja avoimeen luokkaan kaksi agoutia, kaksi grey agoutia ja argente creamin. Nämä pärjäsivät erinomaisesti, kaikki saivat L1:t ja Kumalla palkittiin lisäksi J. Mini Marqueritte (arg.cream n). J. Happy Hawaii (arg.cream u) sai irto SERTin ja sen veli J. Hawaii Coconut (p.e.w u) sijoittui ROP3:ksi ja oli myös Paras Juniori. ROPeille sijoittui lisäksi J. Dame's Rocket (agouti n), joka oli ROP5 ja sai MVA-SERTin ja lisäksi J. Zig Zag (grey agouti u) oli ROP4 ja sai kolmannen SERTinsä valmistuen Championiksi! Siksakin täysveli Joplaya's Coffeeberry (grey agouti u, om. Beatrice ja Emma Harling) oli grey agouti -luokan voittaja ja sijoittui ROP2:ksi! 

Kasvattajaluokkia esitettiin viisi, itse esitin niistä kaksi ja grey agoutini olivat päivän paras kasvattajaluokka. :)