Gerbiileillä on ollut kukkasia ja mehiläisiä mielessä viimeisen viikon ajan. Yhdistin neljä pariskuntaa illanviettoon, kolmesta yhdistelmästä pitäisi tulla smokea, siamesea ja burmesea, sekä bew:ä/cappuccinoa. Yhdestä pariskunnasta olisi toiveissa saada argente cream ja p.e.w poikasia, mutta ne saattavat jäädä vain haaveeksi, sillä pesueen "p.e.w" isän häntä on ruvennut saamaan hentoa sävyä ja kyseessä taitaakin olla d.t.w.

Huomenna haen muutaman sijoitusuroksen viikoksi lemmenlomalle. Argente cream uros Joplaya's North Miamia odottelee vierailulle useampikin gerbiilineitokainen.

Poikasia on pesässä kasvamassa vain kaksi (Y-pesue). White spotted naaras ja collared uros täyttivät juuri kolme viikkoa, perusväriltään pari on toistaiseksi hyvin rusehtavia grey agouteja. Poikasten sävy tuli melkoisena yllätyksenä, sillä grey agouti ws emo on hyvin puhtaan sävyinen grey agouti, eikä smoke isäkään ole kovin kukertava. Huonommistakin yhdistelmistä on tullut huomattavasti paremman sävyisiä poikasia. Onneksi lapset ovat vielä kovin nuoria ja väri kerkeää muuttumaan vielä paljon (toivottavasti parempaan suuntaan!).

Chihuahuanarttu Honey kävi toissaviikolla astutusreissulla. Kovasti pidämme peukkuja pystyssä, että tärppäsi!