Tein vuodenvaihteen kunniaksi hieman päivityksiä. Suurimman myllerryksen koki Gerbiilin poikasia -sivu, jolta hävisivät kaikki 2008 vuoden pesueet linkin "2008 syntyneet poikueet" alle. Tein sivun loppuosaan yhteenvedon viime vuoden pesueista, joita oli yhteensä 14. Gerbiilinpoikasia syntyi vuonna 2008 yhteensä 54 kappaletta! Surullista on se, että naksuun poikasista kuoli viisi. Mikäli kiinnostaa mitä värejä maailmaan putkahti ja syntyikö enemmän tyttöjä vai poikia, käy vilkaisemassa! Tein muuten samat laskelmat 2007 syntyneet poikueet sivulle. 2007 syntyi yhdeksän pesuetta, joissa 38 poikasta ja vain yksi kuoli naksuun! Myös 2007 osiosta löytyy värikohtaiset laskelmat ja sukupuolijakauma.

Tänä vuonna enemmän tai vähemmän uudet kujeet. Pesueita tuskin syntyy enempää kuin viime vuonna, määrällisesti meillä asustaa tällä hetkellä enemmän jalostusuroksia kuin naaraita. Viime vuonna syntyi kahtatoista eri väriä ja lisäksi kuviollisia. Samoja värejä todennäköisesti luvassa tänäkin vuonna, mutta toivottavasti määrällisesti jakautuma on enemmän siihen suuntaan, että pääväreissä syntyneiden määrä on selkeästi suurempi kuin sivuvärejen. Tähän vuoden alkuun on toiveissa saada grey agouti poikasia, kuviolla ja ilman. Lisäksi argente cream naaraalleni on tulossa hieno p.e.w lainauros nyt tammikuussa ja toiveissa on argente creamia ja p.e.w:ä! Toki meillä on myös jokunen pointillinen pariskunta odottamassa yhdistämistä ja niistä toiveissa smoke, siamese, burmese ja d.t.w poikasia.

Tammikuussa aloitetaan jälleen näyttelykausi ja sehän alkaa Kilon näyttelyllä 18.1.08. Mekin olemme sinne ilmottautuneet kohtuullisen monilukuisina ja lisäksi lupasin arvostella osan pet-luokista.

Onnellista Uutta Vuotta kaikille tupsuhäntien ja karvakorvien ystäville!