Olimme eilen Littoisissa LSKGY:n juhlanäyttelyssä, olin ilmoittanut näyttelyyn melkoisen joukon eläimiä, enimmäkseen babyja. Tuomareiksi näyttelyyn oli kutsuttu Jackie Roswell ja Julian Barker Englannista. Jackiella oli arvosteltavanaan babyt, veteraanit, kasvattajaluokat ja avoimista gerbiileistä ainoastaan valkovatsaiset. Tuomarit jakoivat yhteiset ROP:t ja Sertin arvoisia eläimiä oli näyttelyssä ainoastaan neljä kappaletta.

Omat babyni pärjäsivät varsin mainiosti, Z pesueen grey agouti sisarukset saivat Kuma:t ja uros Zig Zag oli Paras Baby, ne olivat myöskin päivän parhaat valkovatsaiset (PVU & PVN). Avoimen luokan argente cream naaras Nausicaä sai Kuman Jackielta ja junnu ikäinen p.e.w J. Winter Sweet oli Julianilla Paras Juniori. Päivän paras sijoitus meidän poppoosta oli kuitenkin avoimeen luokkaan osallistuneella J. Shastalla, joka sijoittui ROP2:ksi, oli VSP ja sai siis Mva-Sertin! :) 

Laumamme myös kasvoi päivän aikana yhdellä jäsenellä, Jackie toi mukanaan toivomani grey agouti naaraan. Tyttö on vasta reilu kuusiviikkoinen, mutta oikea hurmuri!