Vuoden voittaja palkintojen jako pidettiin Suomen Gerbiiliyhdistyksen tapahtumapäivien yhteydessä pidetyssä kahvittelutilaisuudessa. Itse en ikävä kyllä päässyt osallistumaan kyseisille päiville työvuoron takia. Minulla on kuitenkin tulokset ja viime vuosi meni Joplaya's gerbiileillä todella hienosti! 

Titteleitä meiltä napsivat seuraavat gerbiilit:

VJUN-11 (jaetulla ensimmäisellä sijalla oli yhteensä 4 gerbiiliä, joista 3 asustaa meillä): VJUN-11 Joplaya's Eismöve, VJUN-11 Joplaya's Jangli Badam ja VJUN-11 Picture Perfect

CV-11 agouti Joplaya's Eismöve

CV-11 argente cream Joplaya's Winter Wonderland

CV-11 grey agouti Joplaya's Zig Zag

CV-11 p.e.w Joplaya's Shasta

CV-11 smoke Joplaya's Egg Nogg Boogie

Lisäksi kasvateistani argente GP Joplaya's Quality or Quantity oli CV-11 ja grey agouti Joplaya's Coconut Tree oli VPJUN-11. Kummatkin ovat Emma ja Beatrice Harlingin omistamia! 

Vuoden Voittaja listalla sijoitukset olivat myöskin hienoja, kymmenen parhaan joukossa oli viisi kasvattiani! Ihan sille kirkkaimmalle ykkössijalle ei ylletty, mutta hyvin lähelle, Joplaya's Zig Zag oli toisena listalla ja jäi toiseksi vain kolmella pisteellä!!! J. Egg Nogg Boogie sijoittui listalla neljänneksi ja J. Coffeeberry (om. E & B. Harling) viidenneksi. J. Shasta oli seitsemäs ja J. Zannalee yhdeksäs. 

Sokerina pohjalla Joplaya's -gerbiilikasvatus oli vuoden 2011 paras kasvattaja (VKASV-11)! 

Kiitos kaikille kasvattejani näyttelyttäneille vuodesta 2011! :)