Lauantai päivä meni näyttelyreissussa, oli muuten meidän gerbolan vuoden ensimmäinen näyttely! Ilmoitin omiani runsaasti näyttelyyn mukaan ja ainoastaan yhden ilmoittamistani jätin kotiin aamulla, Lustrum Zorro oli kaivellut terraariossaan ja saanut kulutettua karvat lyhyeksi isolta alueelta niskastaan.

Tuomarina virallisille gerbiileille toimi Merja Hosio-Forsten (Lustrum gerbiilit). Baby gerbiileistäni Joplaya's Zabaglione ja Joplaya's Yazdi Cupcake saivat Kumat ja Yazdi oli Paras Baby. Kummatkin olivat myös värisarjan parhaita, eli paras valkovatsainen naaras (PVN) ja uros (PVU). Paras Juniori oli Joplaya's Xmas Coffee, se oli myös paras kuviollinen naaras (PKN) ja sai L1:n. L1:n saivat  myös J. Water Biscuit ja J. Whiskey Sour. Avoimessa luokissa yhtä lukuunottamatta kaikki saivat L1:n. J. Namnam (L1), J. Va Va Vanilla (L1, LKV3), J. Kangzi Nimbu (L1, LKV1, Kuma), J. Iced Vanilla Coffee (L1, LKV2, PPN, TS), J. Hawaii Coconut (L1) ja J. Tropical Breeze (L1, LKV1). 

Kasvattajaluokkia esitettiin viisi kappaletta ja palkittiin kolme. Smoke luokkani sijoittui kolmanneksi, upeiden polar foxien (Syreenin) ja lilacien (Giten) jälkeen. 

ruusukekuva-normal.jpg